Het proces

Het proces begint met het selecteren van de juiste grondstoffen. Ambachtelijk ijs staat voor smaak en kwaliteit met natuurlijke en verse producten. Zo werkt Eric met streekproducten zoals verse aardbeien, Aachener printen, stoofperen en Limburgse stroop. De ingrediënten worden in precies de juiste hoeveelheden gemengd en in de beste machines bereid tot het uiteindelijke ijsproduct. Wij zorgen altijd voor de perfecte balans in smaken, samenstelling en presentatie. 

Presentatie

Wij vinden de juiste presentatie minstens zo belangrijk als de smaak. Daarom besteden wij veel zorg aan opmaak en presentatie. Standaard wordt het ijs in ambachtelijke stijl verpakt en gepresenteerd. Hiervoor gebruiken wij handige opberg- en presentatiebakken.

Logistiek

Via onze website kan men eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen. Elke dag voor 22:00 besteld, betekent binnen twee werkdagen geleverd. Wij zorgen ervoor dat uw product op tijd en volgens de wensen geleverd wordt. Wij dragen zorg voor het complete logistieke plaatje, tot aan het gewenste leveradres. Hiervoor gebruiken wij onze diepvries auto’s, geheel conform de HACCP richtlijnen.

Advies

Indien gewenst kunnen wij u advies geven op het gebied van ijs scheppen, het maken van coupes of het inrichten van uw ijsvitrine.